Babilon Promotion - grupa boksu zawodowego. Organizacja gal boksu, promocja boksu, sporty walki, Michał Cieślak, Piotr Gudel, Krzysztof Zimnoch
  • Home
  • Aktualności
  • O nas
  • Oferta
  • Galeria
  • Kontakt
  • SP Page Builder > Page > Your Page

Aktualności

11 luty 2016

Palacios: krytycy mnie motywują do działania

Francisco Palacios (23-3, 14 KO) ciężko trenuje przed zaplanowaną na 2 kwietnia walką z Michałem Cieślakiem (11-0, 7 KO). 38-letni Portorykańczyk po raz trzeci odwiedzi Polskę i ma nadzieję, że tym razem wyjedzie z naszego kraju w dobrym nastroju.

- Tradycyjnie wszyscy eksperci i kibice nie dają mi szans na wygraną. Słyszę, że jestem za stary, nie bije wystarczająco mocno, nie jestem już tak szybki jak kiedyś i rzadko boksuję. Tak było zawsze, przez całą moją karierę - mówi "Czarodziej" z Portoryko.

- Oni jeszcze nie wiedzą, że ich brak wiary mnie napędza. Podporządkowałem tej walce całe swoje życie i stawiam wszystko na jedną kartę, żeby wrócić do gry na wysokim poziomie - ocenia dwukrotny pretendent do tytułu mistrza świata wagi junior ciężkiej.

- Od zawsze musiałem sobie radzić sam, tak było w najtrudniejszych momentach mojego życia i sam będę również w ringu w kwietniu. Ciekawe ilu z moich krytyków pojechałoby na teren rywala i podjęło walkę z faworytem gospodarzy, tak jak ja to robię od zawsze? Jestem nowym człowiekiem, wierzę w to, że najgorszy moment już jest za mną, a do Polski jadę po wygraną - zapowiada Palacios, który do pojedynku z Cieślakiem przygotowuje się z Florydzie.

Zakontraktowany na dziesięć rund pojedynek pięściarzy będzie jedną z głównych atrakcji gali Polsat Boxing Night w Krakowie. Walką wieczoru tej imprezy będzie starcie Tomasza Adamka z Erikiem Moliną.

  • office@babilonpromotion.pl
© 2018 Babilon Promotion & boxingphotos.pl      

Menu

  • Home
  • Aktualności
  • O nas
  • Oferta
  • Galeria
  • Kontakt
  • SP Page Builder > Page > Your Page

Informacje o plikach cookie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.